Faciliteiten


De Kolibrie biedt de volgende faciliteiten
Small appartementen (2 personen)
Regular appartementen (4 personen)
XL appartementen (6 personen)
Receptie
Nood stroom generator
Online beschikbaarheid en boeken
Taxi
Eetcafé
Tours!
Bar
Zwembad
Terras met ligbedden
Eigen parkeerterrein
Kinderbedjes
Draadloos internet (tegen betaling)
Wasserette (tegen betaling)
Badhanddoeken service (tegen betaling)
Transfer van en naar luchthaven (tegen betaling)
De slaapkamers zijn allemaal voorzien van airco en
    een rookmelder
De appartementen zijn allemaal voorzien van een
    brandblusser
24 uurs beveiliging en camera beveiliging

   


Receptie
Hier kunt u terecht om in en uit te checken bij De Kolibrie Appartementen. Tevens kunt u hier ook terecht voor informatie over oa. excursies en wasserette tarieven. Onze medewerkers zijn u graag tot dienst!

Wilt u even het internet op om uw hyves, facebook of email te bekijken? Dat kan! Wij beschikken over een computer met breedband verbinding speciaal voor onze gasten! Wilt u met uw laptop rustig internetten op uw kamer, dat kan ook. Wij hebben een zeer snel draadloos netwerk beschikbaar binnen het hele complex!

Openingstijden receptie
   
ma. t/m vr.09:00 - 16:00
zaterdag09:00 - 14:00
  
 In- en uitchecken
U kunt inchecken vanaf 14:00u. tot en met 21:00u. bij de receptie. Komt u na 21:00u. aan bij De Kolibrie Appartementen? Geen nood. U kunt dan terecht bij de security bij de poort. Deze zal u voor de avond begeleiden. Voor het inchecken kunt u dan de volgende morgen terecht bij de receptie (uitgezonderd zondagen).
Bij het inchecken dient er een borgsom van € 100,- per appartement te worden voldaan. Welke bij vertrek natuurlijk weer wordt geretourneerd.Airport-service
U kunt er bij uw boeking voor kiezen om bij aankomst van de luchthaven te worden opgehaald en bij vertrek weer naar de luchthaven te worden weg gebracht door ons eigen Airport-service. De Kolibrie Airport-service rijdt uitsluitend met ruime airco gekoelde auto's en/of bussen. U wordt bij aankomst door een van onze medewerkers buiten de de aankomst terminal opgewacht. Deze zijn te herkennen aan de nette bedrijfskleding en een bord met het logo van De Kolibrie Appartementen (de bekende zon met kolibrie silhouette) en uw naam. De reis naar De Kolibrie (en v.v.) duurt ongeveer een uur.Eigen stroom generator!
Zit Paramaribo zonder stroom? Wees gerust! De Kolibrie Appertementen heeft de beschikking over een eigen nood-stroom generator. Deze 85 Kva generator levert voldoende om bij stroomstoringen het hele complex te voorzien van stroom. Ook alle airco's kunnen gewoon worden gebruikt!Tours!
Reserveer nu ook uw dag- en meerdaagsetours gewoon bij De Kolibrie Appartementen! Een dagtour met De Kolibrie is een uitermate geschikte manier om Suriname beter te leren kennen. Zo kunt u dolfijnen of kaaimannen spotten, of naar oude nog in gebruik indianen dorpen, of een bezoek brengen aan de vele parken in het regenwoud van Suriname. Maar natuurlijk kunt u ook de spanning opzoeken; met bijvoorbeeld een ATV!

De meerdaagse tours zijn voornamelijk bedoeld om de spanning op te zoeken in het regenwoud van Suriname of juist om te relaxen op bijvoorbeeld op Bergendal.

De Kolibrie werkt bij het organiseren van de tours alleen met de beste en betrouwbaarste, om u zo de vertrouwde service en kwaliteit te bieden die u van ons gewend bent. U geeft gewoon uw wensen door aan de receptie, wij doen de rest!Tuin- en eetcafe Oase
Het eetcafé is gezellig ingericht en heeft een terras buiten. Hier kunt u terecht voor uw ontbijt, lunch en diner. Onze koks bereiden dagelijks allerlei surinaamse maaltijden en hollandse snacks. Ook kunt u hier om even te relaxen en te genieten van een surinaams ijsje of een (alcoholisch) drankje.

Openingstijden eetcafe Oase
   
Ontbijtma. t/m za.08:00 - 10:00
Lunchma. t/m za.12:00 - 15:00
Dinerma. t/m za.18:00 - 22:00
 
Aanmelden voor ontbijt kan tot de dag ervoor tot 20:00 bij de receptie, bar of security.
Zwembad
Wordt het u even te warm dan kunt u altijd afkoelen in ons zwembad. Deze is alleen voor onze gasten om u zo de nodige privacy te bieden. Het zwembad varieert in diepte van 100 cm tot 150 cm en is beschikbaar van 08.00 uur in de ochtend tot 20.00 uur in de avond. Hier vindt u ook ligbedden, terrastafel en -stoelen en een douche. Ook heeft u de beschikking over een badhanddoeken service bij het zwembad. Badmutsen zijn bij het zwembad verplicht.