Welkom!

GENERATOR Geen stroom?? GEEN NOOD!! De Kolibrie heeft nu een eigen stroomgenerator! Klik hier voor meer info TOURS Boek nu ook uw tours bij De Kolibrie Appartementen! Klik hier voor meer info YOUTUBE Bekijk nu het YouTube kanaal van De Kolibrie Appartementen! Klik hier voor meer info
Op zoek naar een accommodatie in Suriname met top kwaliteit en top service en ook nog eens goedkoop? Dan moet u bij De Kolibrie Appartementen zijn!

De Kolibrie Appartementen is een gezellig appartementencomplex vlak buiten het centrum van Paramaribo. Wij bieden compleet ingerichte appartementen voor 4 en 6 personen. De appartementen zijn allemaal ruim opgezet en beschikken over alle luxe!

De appartementen zijn voorzien van airconditioning, televisie, koud en warm water, koelkast en nederlandse stopcontacten!

Op het complex vindt u een schoon zwembad!

Voorin het complex is ons gezellige eetcafe Oase. Deze is open voor ontbijt, lunch en diner. Hier kunt u in alle rust tot laat in de avond terecht voor al uw surinaamse maaltijden, hollandse snacks, ijsjes en (alcoholische) drankjes.

Verder bieden wij een complete veiligheid voor u en de buurt. Wij hebben een uitstekende 24-uurs beveiligingsdienst beschikbaar, met een dubbele bezetting in de nacht!
Ook maakt De Kolibrie gebruik van een beveiligingscamera-systeem.

Meer informatie over het bovenstaande en veel meer, vindt u verder op onze website.