chillout
Zwembad

Even geen zin om er op uit te trekken? Neem een duik in ons verkoelende zwembad of blijf lekker hangen in de hangmatten. Bij de overdekte chill-out waait een precies goed briesje om lekker van je boek of muziek te genieten.

tours
65+ vriendelijk

Wij hebben ook aan onze ouderen en mindervalide gasten gedacht. Zo kun je bij ons rollators, rolstoel en toilet-verhogers lenen. Ook zijn de receptie en het eetcafé met de rolstoel gemakkelijk te bereiken.

tours
Tours

De prachtige Surinaamse jungle meemaken of gewoon er een lekker dagje er op uit? Boek verschillende tours bij onze eigen receptie.

Onze tour expert helpt met jou samen de juiste keuze maken tussen de vele bestemmingen in Suriname!

diner
Airport-service

Maak je relaxte vakantie compleet met De Kolibrie Airport-service. Onze ophaal en wegbreng service zorgt er voor dat je onbezorgd en op tijd van en naar de luchthaven reist.

chillout
Beveiliging

Onze security houdt voor jou een oogje in het zeil zodat jij dat niet hoeft te doen.

Onze security heeft de beschikking over o.a. 24 beveiligingscamera's. De Kolibrie behoort tot de best beveiligde appartementen van Suriname, en daar zijn we best trots op!

diner
Eetcafé Oase

Bij Eetcafé Oase kun je terecht voor snacks, maaltijden of gewoon een lekkere kop koffie. In elk gerecht proef je de passie van onze eigen chef Radjen voor de Surinaamse cultuur. Met een vaste kaart en elke dag een andere specialiteit.

restaurant
Eetcafé Oase
swimmingpool
Zwembad
chillout
Chill-out
tours hiking
Tours
security
24/7 Beveiliging
WiFi
Gratis WiFi
airconditioning
Airconditioning
laundry service
Wasservice
airportservice
Airport-service
microwave
Eigen keuken
childproof
65+ vriendelijk
crib
Babybedjes & -stoeltjes